Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Моліться за своїх рідних, просіть у Господа для них благословіння – Епіфаній у День сім’ї

    Сучасна імперія зла – Росія – прагне забрати у нас все, війна торкнулася безпосередньо кожної української родини: сім’ї розділені, розкидані по світу, частина є вимушеними біженцями, частина – переселенцями, дехто втратив майно, багато родин – своїх рідних.

    Про це йдеться у зверненні предстоятеля Православної Церкви України митрополита Епіфанія з нагоди Міжнародного дня сім’ї.

    Молімося за багатостраждальні українські сім’ї, молімося за їхнє якнайшвидше возз’єднання, за їхнє збереження, за полегшення для рідних болю втрат і вимушених страждань. Допоможи, Боже, здолати зло на нашій землі, щоби український народ зміг вільно, мирно, дружно і спокійно жити у своїй незалежній, демократичній, європейській, соборній країні!

    Сучасна імперія зла – росія – прагне забрати у нас все, війна торкнулася безпосередньо кожної української родини: сім’ї розділені, розкидані по світу, частина є вимушеними біженцями, частина – переселенцями, дехто втратив майно, багато родин – своїх рідних. Втрата близьких людей – це страшні, непоправні втрати, болючі рани на серці.

    Тож закликаю вірних: моліться за своїх рідних, просіть у Господа для них благословіння, захисту і милосердя. Бо українці тепер, як ніколи в новітній історії, розуміють, якою цінною є сім՚я і як важливо, особливо у важкі часи, мати у своєму житті рідних і близьких за духом людей. Боже, бережи українські сім՚ї!

    Найсвіжіше

    Популярне