Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    “З’їсти все – неможливо!”: Бійці ЗСУ просять масово не передавати на фронт великодні смаколики

    Напередодні Великодня, зважаючи на досвід попередніх років, бійці ЗСУ просять українців обмежитись від масового передання на фронт пасок та інших традиційних страв.

    Про це пише ZN.UA. 

    У мережі зібрав тисячі вподобайок відповідний пост військового Олексія Коновальця з позивним Роджер, який закликає не витрачати час і гроші даремно. Згадує:

    “У 2022 році, на Великдень, ми базувались під Запоріжжям. Я дуже добре запам’ятав скільки посилок НП, волонтерами чи просто знайомими ми тоді отримали – близько 30 величезних ящиків. Ми їх роздавали… але виявлялось, що всіх тих пасочок нереальна кількість, і ніхто не знав куди їх дівати. А посилки все везли і везли…

    А де зберігати таку кількість продуктів: вареники, крашанки, ковбаси, коли холодильник, якщо і є – то один?. Через 2-3 дні ці ящики перетворились у велику проблему. Все почало швидко псуватись”.

    Роджер закликає перед надсиланням запитати у військових наскільки це доцільно. Зважаючи на те, що в ЗСУ проблем з їжею нема, ті гроші, які витратите на готування смаколиків – буде ефективніше передати куди-інде:

    “На підрозділ чи просто задонатити “Повернись Живим”, Притулі, Госпітальєрам чи інш. Бо “викидати на смітник” ваші старання, час і гроші дуже не хочеться, а фізично з’їсти – це не можливо!”

    Найсвіжіше

    Популярне