Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    У росії видали пропагандистську книгу про ліквідованого в Україні священника РПЦ

    У листопаді 2022 року в Україні ліквідували настоятеля храму великомучениці Варвари при штабі Ракетних військ стратегічного призначення РФ Михайла Васильєва, який воював проти українців. Нещодавно російські пропагандисти повідомили, що про нього написали книгу.

    Видана книга про ліквідованого російського священника на війні росії проти України Михайла Васильєва – це спроба виправдати його злочинну діяльність та пропагандувати ідеологію РПЦ.

    Автор книги, намагається зобразити Васильєва як мученика та героя, який боровся за “православну Русь”. Однак факти свідчать про те, що Васильєв був активним учасником війни Росії проти України, яка забрала життя тисяч невинних людей. Він також закликав росіянок народжувати більше дітей, щоб їх не жаль було відправляти на війну проти України. Васильєв був лояльним патріарху Кірілу, який благословив війська РФ на війну проти України. Васильєв брав участь у війнах в Чечні та Сирії, де підтримував режим Асада. Васильєв ліквідований 6 листопада 2022 року в результаті української контроперації.

    Книга про Васильєва є не тільки неправдивою, але й небезпечною. Вона сприяє поширенню російської пропаганди та гасла “Русь – це свята земля”. Вона також ображає пам’ять жертв агресії Росії та ігнорує страждання українського народу. Книга про Васильєва не має нічого спільного з журналістикою, документальним чтивом чи літературою. Це політична провокація та маніпуляція свідомістю. Не рекомендовано читати цю книгу нікому, хто цінує правду та справедливість.

    Найсвіжіше

    Популярне