Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Павло (Лебідь) пригрозив журналістам побити палицею їхні фотоапарати (відео)

    Митрополит УПЦ (що в єдності з Моспатріархатом) Павло (Лебідь), відомий також як “Паша-мерседес”, пригрозив журналістам, які прийшли до храму, що “поб’є палкою всі фотоаппарати”.

    “Я зараз візьму ту палку і поб′ю всі ваші фотоапарати”.

    Далі представникам ЗМІ Павло заявив, що нікому не погрожував. А на запитання одного з них про те, кого саме митрополит зібрався бити, той відповів: “тебе”.

    На оприлюднених відео зафіксовано, як церковник навіть штовхнув одну з журналісток.

    Пряма мова Лебедя: “Ви стоїте тихо, смиренно, молитесь. Але не може ні в якому випадку ніяка комісія працювати. У них немає ніяких дозволів, немає ніяких прав робити це. Чому? Тому що військовий стан, вони не повинні розривати ніяких договорів. І коли закінчиться війна, тільки через 4 місяці після цього вони можуть спілкуватися з нами. У них також немає рішення суду”.

    Він також закликав парафіян знімати журналістів, які прийшли висвітлювати події в лаврі, але при цьому зазначив, що не треба нічого порушувати, оскільки представники ЗМІ “лізуть ось так” і все знімають.

    Павло додав, що “журналісти незрозуміло, що за люди, вони не знають ні культури, ні поведінки” і “нехай Господь воздасть і їм, і їхнім дітям”.

    Найсвіжіше

    Популярне