Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    РФ використовує іслам і фейкові відеоролики у пропаганді проти України

    Самі зробили – самі спростували. Саме так можна охарактеризувати роботу російських фейкмейкерів над відео з нібито образами українських військових на адресу російськомовної жінки. Але крім різноманітних пропагандистських Z-«рибарів», це відео підхопила й офіційна структура – мзс рф.

    Насправді, те що російське міністерство закордонних справ – це не про дипломатію, а винятково про пропаганду, відомо давно. Відео з образами жінки українськими військовими десь під Макіївкою (за геоданими) мзс рф також згодом видалило. І тим самим мовчки визнало, що це фейк.

    Мусульманський напрямок вже давно в активній розробці у пропаганди росії, повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки України.

    Нагадаємо, в середині березня з’явився вкид відео, де начебто українські вояки спалювали Коран. Але антиукраїнського джихаду в Україні все одно не виходить. Навіть такого примітивно-пропагандистського. І не тому, що в Україні, наприклад, живе приблизно два мільйони мусульман (це більше ніж усе населення кадировської Чечні), а через те, що усе це притягнуте за вуха. І справжні мусульмани усіх країн це добре розуміють.

    Найсвіжіше

    Популярне