Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    У квітні Фанар відвідають члени Єпархіального Синоду Американської Архієпархії

    8 березня під головуванням митрополита Халкідонського Еммануїла у Вселенському патріархаті, завдяки роботі Святого і Священного Синоду, відбулося засідання синодально створеної Змішаної комісії з метою перегляду чинного Статуту Архієпископії Америки та подання офіційної пропозиції Священному Синоду для остаточного схвалення.

    Під час цієї другої сесії Комісії архієпископ Американський Елпідофор детально представив напрямок, загальний план та окремі положення своєї пропозиції щодо перегляду Статуту, повідомляє orthodoxtimes.com

    Він також представить вищезгадану пропозицію членам Єпархіального Синоду Священної Архієпископії Америки під час його наступного засідання, після чого Архиєпископ продовжить свої зустрічі з духовенством і вірними по всій єпархії для їх офіційного і прозорого інформування щодо запропонованих ним поправок.

    Перед закінченням засідання Комісія уповноважила архієпископа Американського передати членам Єпархіального Синоду запрошення Вселенського Патріарха Варфоломія прибути на Фанар для співпраці в середу, 5 квітня 2023 року. Також було вирішено, що робота Комісії продовжиться там же в п’ятницю, 26 травня 2023 року.

    Нагадаємо, малозабезпечені діти України отримали подарунки від церков Америки. Також УПЦ США ​​показала як допомагає постраждалим у прифронтових містах та військовим.

    Найсвіжіше

    Популярне