П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Російська пропаганда вигадала нового “мальчіка” в Сушанах і грозиться “трибуналом”

    Щоб заохотити російське суспільство вступати до злочинної російської армії і воювати проти України, у рф підігрівають настрої вигаданими історіями про “мальчіків в трусіках, закатованими ЗСУ”.

    Мотив той самий, що і раніше, тільки з дещо зміненими особливостями роспропаганда застосувала і в Сушанах, де нібито зайшли українські військові-диверсанти, повідомляє Духовний Фронт України з посиланням на росЗМІ.

    За легендою росіян, десятирічного хлопчика Федора ледь не вбили українські диверсанти. При цьому хлопчик “відвів в ліс двох дівчаток, чим спас їм життя”. І це відбувалось під час обстрілу автомобіля в якому загинув водій, що віз дітей в школу.

    Нагадаємо, що в Росії спростували інформацію про обстріляний автобус. Адже у Брянській області того дня було дистанційне навчання. 

    Ну і звісно, що за “випадковим збігом обставин” в хлопчика два старші брати воюють проти України, захоплюючи і вбиваючи сотні українських дітей, але вже не вигаданих, а реальних.

    “Федорові є, з кого брати приклад: двоє його старших братів зараз служать у зоні СВО”, – гласить роспропаганда.

    Пізніше стало відомо, що хлопчика “бойовики-нацисти” розстріляли не із простої зброї, а із “натовської“. Тепер рашисти грозяться “показати цю кулю всьому світу на трибуналі над українськими і натовськими бойовиками”.

    Вся гірка іронія в тому, що через самих рашистів загинув не один “мальчік”, а сотні українських дітей. Так за даними Генпрокуратури України, через агресію рашистів вбито 461 дитина і 349 зниклі безвісти. Станом на ранок 3 березня 2023 року більше ніж 1390 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ. Ще понад 930 отримали поранення різного ступеню тяжкості. Разом з “мальчіком” із Сушан рашисти не хочуть привезти і ці дані на “трибунал” і відповісти за свої злочини проти мирних жителів?

    Очевидно, що роспропаганда просто мавпує реальну загрозу трибуналу над росією за сотні вбивств цивільних і знищені міста, коли говорить про “трибунал”. В це повірять хіба що самі росіяни. На них і розрахована подібна дезінформація. Втім рашисти по суті вийшли на самих себе, адже мимоволі засудили вторгнення озброєних людей в іншу країну і вбивство мирних жителів. Втім коли таку злочинну діяльність вчиняють путінські бойовики – вторгнення в Україну і вбивство дітей – це “спецоперація”. Не переплутайте.

    На цю байку іронічно відреагував представник ГУР МО Андрій Юсов. В коментарі 24 каналу він наголосив, що правда в тому, що Путін як завжди бреше. “Все інше – це така ж правда, як мій дід казав, як воша кашляє. Ніхто не знає (як вона кашляє). Люди розповідають про бойових комарів, розіп’ятих хлопчиків та багато інших нісенітниць. І сьогодні не змогли зібратися разом, тому розповідали з самого ранку хто що”, – наголосив Юсов. Він зауважив, що “добре, що бойових качок не було”. 

    Найсвіжіше

    Популярне