Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Вселенський патріарх висловив співчуття через залізничну трощу в Греції

    Вселенський патріарх Варфоломій висловив глибоку скорботу з приводу трагічної залізничної аварії, що сталася минулої ночі в районі Темпі, внаслідок якої загинули або були поранені десятки громадян Греції.

    Вселенський патріарх під час сьогоднішньої Божественної Літургії Передосвячених Дарів, яку він очолив, посилено молився, щоб Всеблагий Бог упокоїв душі постраждалих і зміцнив їхні родини, а також сприяв якнайшвидшому одужанню поранених. Його Всесвятість також помолився за упокій душ жертв двох смертельних ДТП, які сталися раніше в цьому ж районі, передає Orthodox Times.

    Вселенський патріарх зв’язався з президенткою Грецької Республіки Катериною Сакелларопулу, висловивши через неї співчуття та підтримку Вселенського патріарха та Святої Великої Христової Церкви всьому благочестивому народу Греції.

    Пасажирський поїзд, що прямував зі столиці Греції Афін до північного порту Салоніки, у ніч проти середи, 1 березня, зіткнувся лоб у лоб із вантажним поїздом, який опинився на тій самій колії.

    Рятувальники обшукують обвуглені уламки пасажирського поїзда, який зійшов з рейок поблизу міста Лариса, убивши щонайменше 36 людей.

    Інцидент уже називають найгіршим у своєму роді в історії Греції, і очікується, що кількість загиблих зросте.

    Найсвіжіше

    Популярне