Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній відвідав поранених військових у шпиталі Білої Церкви

    Предстоятель автокефальної Української Православної Церкви 22 лютого 2023 року відвідав Білу Церкву. Разом з митрополитом Білоцерківським Євстратієм, секретарем Білоцерківської міської ради Дмитром Киришуном, керівником Білоцерківського військового шпиталю полковником медичної служби Андрієм Галушкою, офіцером Служби військового капеланства Командування Медичних сил протоієреєм Олегом Скнарем, благочинним протоієреєм Миколаєм Гопайничем, запрошене місцевим духовенством, військовими медиками та меценатами Його Блаженство помолився за оздоровлення захисників Батьківщини та справедливу перемогу України.

    Про це пише пресслужба ПЦУ.

    Митрополит Епіфаній також благословив та передав для потреб шпиталю потужний електрогенератор, придбаний за сприяння благодійників.

    Згодом Блаженнійший владика відзначив церковними нагородами військових медиків та меценатів, а також відвідав укриття, де під час повітряної тривоги перебувала частина пацієнтів й персоналу лікувального закладу.

    Звертаючись до присутніх Предстоятель зазначив, що сьогоднішня молитва є і подякою Господу за благодіяння, адже ми змогли впродовж року протистояти повномасштабному російському нападу та зберегли свою єдність і державу.

    Підсумовуючи Блаженнійший Митрополит Епіфаній підкреслив, що ми щиро хочемо жити в мирі, але готові самовіддано захищати свою Богом дану свободу, і бачачи це Господь дасть нам відсвяткувати справедливу перемогу.

    Найсвіжіше

    Популярне