Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Кремлівський диктатор Путін заговорив за Бога і педофілію

    Кремлівський диктатор Владімір Путін під час виступу перед Федеральними зборами Російської Федерації у вівторок, 21 лютого, використав ряд аргументів із роспропаганди.

    Зокрема, диктатор заявив, що на Заході “педофілія стає нормою”, а “священики змушені схвалювати одностатеві шлюби”. Цитує путіна сайт офіційний сайт кремля.

    Тим часом Путін, який винний у вбивстві тисяч українців, та порушенні територіальної цілісності Україні, цинічно почав цитувати Біблію.

    «Це все тут: сім’я — це союз чоловіка та жінки. Але навіть ці священні тексти зараз піддаються сумніву. Англіканська церква планує — поки що — вважати Бога нейтральним у гендерному відношенні», — сказав він.

    На ці слова відреагував богослов Кирило Говорун: «Путін, виявляється, богослов. Критикує “гендерно-нейтрального Бога”. Він, судячи з усього, хотів покритикувати “гендерну ідеологію”, а натомість заявив, що у Бога є стать. Кремлівський старець не лише дуаліст, а й антропоморфіст. Запитання не тільки, хто пише йому тексти, але що за каша в нього самого в голові».

    Найсвіжіше

    Популярне