Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Смоленська єпархія РПЦ відкрила центр підтримки родичів мобілізованих окупантів

    РПЦ продовжує надавати підтримку російським окупантам, показуючи війну рф проти України в позитивних тонах і поширюючи дезінформацію.

    У Смоленську з’явився новий центр підтримки родичів мобілізованих російських окупантів. Його заснували на базі Смоленської єпархії Московського патріархату. Завдання центру – різнобічна допомога сім’ям загарбників, що чинять злочини проти України.

    Про це повідомляє “Смоленська газета”.

    Керувати новим центром допомоги окупантам буде єрей РПЦ Діонісій Давидов. До його завдань входить управління допомогою родичам мобілізованих. Найближчим часом у єпархії зберуться всі керівники та координатори волонтерських організацій. Вони обговорять плани подальшої діяльності та спільної роботи.

    Підтримка РПЦ російськими військами в Україні може мати декілька наслідків, серед яких є зменшення легітимності російської військової кампанії. Якщо РПЦ підтримує російську військову кампанію, це може зменшити легітимність цієї кампанії в очах міжнародної спільноти та зміцнити позицію тих країн, які виступають проти російської агресії.

    Також Московський патріархат використовує свою владу та вплив для поширення пропаганди на користь легітимізації вторгнення і злочинів окупантів. Це сприяє дезінформації щодо ситуації в Україні на міжнародному рівні.

    Найсвіжіше

    Популярне