Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит РПЦ приїхав в Україну, щоб брехати російським військам, що вони «протистоять злу»

    14 лютого єрарх Московського патріархату митрополит Ставропольський Кіріл відвідав місцеперебування російських окупаційних військ, щоб підтримати їхні злочинні плани захопити Україну і приховати злочини кремля під «благородними» цілями.

    На сайті РПЦ втім вказують, що єрарх приїхав для «душпастирської та молитовної підтримки цивільного населення і російського воїнства», тобто для присипляння совісті військам.

    Що цікаво Кіріл також займає посаду голови Синодального комітету РПЦ по взаємодії з козацтвом.

    Єрарх РПЦ поспілкувався із російськими окупантами, зокрема козаками і «подякував їм за вірну службу народові та Вітчизні».

    «Російська Православна Церква завжди зі своєю армією і зі своїм народом. Особливо хотів би відзначити серед добровольців наших братів козаків – воїнів Христових. З молитвою, вірою в Бога ви протистоїте злу, просячи у Господа милість нашій Батьківщині (росії – ред.). Відрадно, що тут, на передовій, немає поділу за національною та релігійною ознакою. Усі ми – сини Росії. Ми разом із нашими братами мусульманами. І я впевнений, що Господь з нами, а тому ми разом доб’ємося перемоги!» – сказав представник Моспатріархату.

    Завершуючи зустріч, митрополит Кіріл благословив російські війська на подальші злочини на «користь росії», бажаючи «милості Божої» для їхнього злодіяння проти України.

    Нагадаємо, архієрей РПЦ розповів окупантам, що вони вмирають за «святу Русь» в Україні. Також ЗСУ ліквідували бойового попа РПЦ і всю колону”трьохсотих» окупантів.

    Найсвіжіше

    Популярне