Вівторок, 16 Квітня, 2024
Бiльше

    Російські капелани переконують загарбників, що вбиваючи українців вони чинять «найвищий прояв любові»

    Щоб приспати залишки совісті в загарбників, священники Російської Православної Церкви переконують їх в правильності злочинної війни проти України. Російські капелани говорять окупантам, що вони чинять «найвищий прояв любові», вбиваючи українців.

    Так 26-річний священник РПЦ отець Георгій, що служить у храмі на околиці Москви, приїхав в Україну, щоб підтримувати російських загарбників.

    Як повідомляють російські пропагандисти, капелан РПЦ, перебуваючи на передовій недалеко від н.п. Верхньоторецьке переконував російські війська, що вбивати українців, захоплювати території іншої держави – це не злочин і гріх, а нібито найвищий прояв любові.

    «Той обов’язок військовий, ті завдання, які ви виконуєте, – це справді вищий прояв любові. Любові, яка проявляється саме в служінні, готовності всього себе віддати за іншу людину…», – зазначив пропагандист в рясі.

    Священник РПЦ передав вітання рашистам від домогосподарок з росії і потиснув їм руку.

    Крім цього, капелан Московського патріархату привіз російським військам іконку з частинкою мощей. Це на думку пропагандиста має вберегти окупантів від поранень.

    Нагадаємо, раніше священник РПЦ закликав росіян вбивати українських дітей: «Не може бути пощади сатаністам».

    Найсвіжіше

    Популярне