Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    На Закарпатті громада вимагає від священника вийти зі складу УПЦ (МП)

    Прихожани церкви Петра і Павла селища Міжгір’я на Закарпатті вважають, що їх свята обитель має вийти негайно з під контролю московського патріархату.

    З відповідним закликом прихожани звернулися до настоятеля храму о. Євгенія Добри, передає Mukachevo.net.

    “Ми, прихожани церкви Петра і Павла селища Міжгір’я звертаємося до настоятеля храму о. Євгеній Добра з проханням виходу нашої святині-церкви з ворожого московського патріархату який напряму керується російськими вбивцями Кирилом Гундяєвим який освячує російські ракети й російську армію та владіміром путіном який і почав цю війну проти України щоб знищити український народ, який добивають ракетами, ударними дронами, гвалтують жінок та дітей і заживо закопують, окуповують наші території щоб нашої неньки не було”, – йдеться у повідомленні.

    Саме через це прихожани церкви Петра і Павла вважають, що свята обитель має вийти негайно з під контролю вбивць.

    “Так як о.Євгеній Добра допомагає українським бійцям всім чим може, і є патріотом, вважаємо що доречно було б зробити такий остаточний крок в розриві з окупантами які принесли на нашу землю смерть і не мають нічого спільного з Богом і церквою”, – зазначають автори звернення.

    “Просимо о.Євгенія Добру виступити з відповідною заявою до прихожан церкви та нарешті покласти край у цьому непорозумінні адже багато людей навіть не підозрювали до тепер що церква Петра і Павла це московський патріархат. Надіємось на позитивні висновки для всіх!” – говориться у зверненні.

    Найсвіжіше

    Популярне