Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    «Генератори Надії»: УПЦ США просить долучатись до благодійності для українців

    Беручи до уваги низьку температуру холодних зимових місяців – спустошені села, селища, міста і, жителі України залишаються без тепла та електроенергії через триваючу війну.

    У листопаді 2022 року в Європі та багатьох містах США стартувала акція «Генератори надії», щоб забезпечити Україну енергетичним обладнанням на зиму, повідомляє сайт УПЦ США.

    «…звертаємося до всіх вас із простим проханням – поділіться теплом свого серця та життя з народом України, ставши спонсором генераторів, портативних плит, павербанків тощо», – закликали в УПЦ США.

    В Церкві нагадали, що Господь навчав нас: «…Я був спраглий, Ви напоїли Мене. Я був голодний, Ви дав мені їсти. Мені потрібен був одяг, Ви мене одягнули…». В УПЦ США кажуть, що саме це і є суть нашого служіння і духовного життя!

    За даними ООН, російські атаки на цивільну інфраструктуру тимчасово залишили близько 10 мільйонів українців без світла, води чи опалення принаймні в 16 із 24 регіонів країни, а також у столиці Києві, тоді як температура вже впала нижче нуля.

    Нагадаємо, 30 грудня друг України – архієпископ УПЦ США Даниїл святкує свій день Ангела.

    Найсвіжіше

    Популярне