Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Активістів чорнобильського руху Харкова привітали у храмі ПЦУ

    Активісти чорнобильського руху міста Харкова відвілали храм святого апостола і євангеліста Іоана Богослова, де зустрілися з правлячим архієреєм Харківської єпархії Православної Церкви України єпископом Харківським і Богодухівським Митрофаном і настоятелем протоієреєм Віктором Маринчаком, повідомляє сайт єпархії.

    Духовенство привітало «чорнобильців» із Різдвом Христовим і прийдешнім Новим роком. На честь дня вшанування подвигу ліквідаторів аварії на Чорнобильський АЕС, який відзначався раніше у грудні, владика Митрофан нагородив активістів архієрейськими грамотами. Управління Харківської єпархії ПЦУ та волонтерський хаб при храмі апостола Іоана Богослова передали ліквідаторам аварії гуманітарну допомогу.

    Присутні мали нагоду разом помолитися у храмі. «Схиляємо голови перед пам’ятю спочилих «чорнобильців» і не забуваємо шанувати живих!», – зауважив єпископ Митрофан.

    Управління Харківської єпархії ПЦУ дякує директору Департаменту по роботі з громадськими об’єднаннями Харківської міської ради Нікіті Стєріну за допомогу в організації заходу.

    Найсвіжіше

    Популярне