Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Мер Львова зустрівся з предстоятелем ПЦУ митрополитом Епіфанієм

    Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній зустрівся у своїй резиденції з міським головою Львова Андрієм Садовим та директором департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міськради Євгеном Бойком.

    Повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

    Під час зустрічі обговорили питання, пов’язані з вкрай важким, проте переломним історичним моментом, який зараз переживає наша держава. Також Андрій Садовий розповів митрополиту про екосистему реабілітації НЕЗЛАМНІ, яку вибудовують у Львові.

    «Фактично це війна, яка триває вже кілька століть, і попри високу ціну, яку платять своїми життями наші захисники, ми не маємо права опускати рук. Бо якщо ми це зробимо, то заплатимо стократ, ворог знищить мільйони, як вже робив це у минулому, через штучні голоди, і зруйнує усе, що ми любимо й цінуємо – нашу віру, мову, історію, культуру та ідентичність. Ми маємо унікальний шанс назавжди порвати з усіма складовими убивчого «русского міра» та за підтримки міжнародної спільноти збудувати таку Україну, про яку ми усі мріємо. Надзвичайно важливо не втратити цю нагоду через внутрішні чвари та гріх корупції», – сказав митрополит Епіфаній.

    «Митрополит Епіфаній сьогодні є одрим із камертонів нашого суспільства. Війна триває не лише на лінії фронту, але й у багатьох інших сферах життя. Православна церква України сьогодні перемагає, адже зброєю є міцна віра і молитва. Це дуже важливо», – сказав Андрій Садовий.

    Найсвіжіше

    Популярне