Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Ватикан: збірка на підтримку українців досягла 100 тис. євро і триває далі

    У четвер, 15 грудня 2022 р., Дикастерія харитативного служіння оголосила про збірку на краудфандинговій платформі «Eppela», збираючи кошти на придбання термобілизни, що буде передана в Україну як гуманітарна допомога в цей зимовий період. Ватиканські ЗМІ інформують про те, що опівночі 19 грудня вже було зібрано початково заявлену суму 100 тисяч євро.

    Початково заплановану суму коштів на придбання термобілизни для потреб українців зібрано за 5 днів, але збірка триватиме до 6 січня.

    «Дякуємо всім, хто зробив пожертву. Оскільки надзвичайна ситуація з холодом триває, а милосердна любов може допомогти принести принаймні трохи полегшення, збірка триватиме до 6 січня. Всі додатково зібрані кошти будуть повністю використані на придбання термобілизни для України», – йдеться в заяві Апостольської елемозінерії, очолюваної кардиналом Конрадом Краєвським, який в ці дні перебуває в Україні, розвозячи придбані та пожертвувані у Ватикані електрогенератори й теплий одяг.

    Нагадаємо, УПЦ США передала подарунки дітям воїнів Збройних Сил України. Також рредстоятель ПЦУ освятив та передав автомобілі для лікарень Херсону.

    Найсвіжіше

    Популярне