Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    УПЦ США передала подарунки дітям воїнів Збройних Сил України

    Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 19 грудня відвідав дитяче свято з нагоди дня пам’яті святителя Миколая Чудотворця. Захід відбувся у стінах Київської православної богословської академії та був організований спільно з мистецькою агенцією «Територія А».

    Предстоятель автокефальної Української Православної Церкви поспілкувався з дітками, серед яких були й ті, чиї батьки полягли захищаючи Батьківщину, привітав їх зі святом та вручив їм близько 200 планшетів, придбаних за сприяння Української Православної Церкви США, повідомляє сайт УПЦ США.

    Архієпископ УПЦ США (Вселенського патріархату) Даниїл (Зелінський) прокоментував цю благодійну акцію.

    “Ці світлини викликають посмішку на обличчі… дивлячись на них, відчуваєш що якось в житті щось доброго тай вдається зробити… завдяки жертовності парафіян Української Православної Церкви США та з благословення митрополита Антонія (УПЦ США) і Блаженнішого Митрополита Епіфанія – Предстоятеля Православної Церкви України, ми зуміли «допомогти» св. Миколаю вручити понад 200 планшетів дітям поранених або загинувших воїнів Збройних Сил України!”, – сказав єрарх Вселенського патріархату.

    До святкової підтримки дітей з деокупованих територій також долучилися благодійний фонд працівників Укртранснафти «Загартовані серця» та американська благодійна організація «Help Heroes Of Ukraine».

    Найсвіжіше

    Популярне