П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    До Михайлівського собору в Києві 19 листопада прибуде чудотворна ікона Божої Матері

    19 листопада до Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря ПЦУ з благословення Предстоятеля Православної Церкви України, митрополита Київського і всієї України Епіфанія до Києва прибуде чудотворна ікона Пресвятої Богородиці «Іверська-Мирненська (Мироточива).

    Чудотворна ікона прибуде з нагоди храмового свята Михайлівського храму – Собору архістратига Михаїла та інших небесних сил безплотних, повідомляють на Фейсбук-сторінці монастиря ПЦУ.

    «Зустріч ікони відбудеться 19 листопада о 16:30 на Михайлівській площі м. Києва.
    Запрошуємо усіх вірних взяти участь в зустрічі святині та до спільної молитви!», – йдеться в дописі.

    Святиня перебуватиме в Михайлівському кафедральному соборі Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря м. Києва з 19 по 22 листопада включно.

    Кожного дня під час перебування ікони Богородиці вранці, вдень та ввечері у Михайлівському соборі будуть звершуватися богослужіння та підноситимуться молитви за перемогу та мир в Україні.

    Як повідомляв Духовний Фронт України, у Вінниці предстоятель ПЦУ очолив літургію, під час якої піднесли молитви перед образом Богородиці «Іверська-Мирненська (Мироточива)». Також 26 жовтня вперше на загальноцерковному рівні в Україні вшанували ікону Божої Матері «Іверська-Мирненська (Мироточива)».

    Найсвіжіше

    Популярне