П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ в Івано-Франківську помолився за захисників Батьківщини та за українців

    Митрополит Київський і всієї України Епіфаній, перебуваючи з візитом в Івано-Франківсько-Галицькій єпархії, 5 листопада відвідав громади храмів на честь Всіх святих землі Української та на честь святого архістратига Божого Михаїла.

    Предстоятель ПЦУ підніс молитви за захисників України, за владу, і український народ, повідомляє пресслужба ПЦУ.

    Під час богослужіння спільно з митрополитом Епіфанієм молилися митрополит Івано-Франківський і Галицький Іоасаф та місцеве духовенство, а також голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук та віряни.

    Митрополит Епіфаній під час проповіді наголосив, що наш народ, наші захисники – новітні герої, сильні духом і ми неодмінно переможемо у цій повномасштабній війні, яку розв’язала і веде росія.

    Також предстоятель ПЦУ закликав всіх творити якомога більше добра, творити справи милосердя та проявляти любов до своїх ближніх. Він спільно з митрополитом Івано-Франківським і Галицьким Іоасафом передали три спеціальні ліжка для військового госпіталю.

    Своєю чергою Голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук висловила вдячність митрополиту Епіфанію за постійну підтримку військовослужбовців та за численну гуманітарну допомогу, яку надає Православна Церква України.

    Після завершення богослужіння митрополит Епіфаній також помолився за спокій душі приснопам’ятного протоєрея Василя Бурака та за усіх полеглих оборонців Батьківщини й мирних жителів.

    Фото: ПЦУ

    Найсвіжіше

    Популярне