Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    У Польщі розпочався Cинод Перемисько-Варшавської митрополії УГКЦ

    23 вересня 2022 року в Кракові (Польща) відбувається друга сесія Митрополичого Синоду Перемисько-Варшавської митрополії УГКЦ. З цієї нагоди Блаженніший Святослав привітав владику Євгена Поповича, архиєпископа і митрополита Перемисько-Варшавського, та владик Синоду і закликав якнайкраще послужити для потреб вірних УГКЦ в Польщі.

     

    «Ваш Синод буде проходити в час, коли матерня Церква в Україні переживає разом зі своїм народом жорстоку війну, яку принесли нам російські окупанти. Дякую Вам за постійну молитву в цьому намірі. Прохаю Вас передати учасникам Синоду мою вдячність за всі зусилля, які вони докладають до допомоги тимчасово переселеним громадянам України в Польщі, а також за різного роду чисельні гуманітарні ініціативи для постраждалих від війни», — написав патріарх у листі до владики Євгена.

    Блаженніший Святослав також зазначив, що ознайомився з переліком питань до розгляду на синодальному засіданні, і запевнив, що вимолює в Господа всіх потрібних Божих ласк для проведення плідних синодальних засідань.

    Найсвіжіше

    Популярне