Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Папа: молімося за український народ, аби Господь дарував йому надію

    Під час недільної зустрічі з паломниками, 11 вересня, папа Франциск закликав не забувати молитися за український народ і представив місію солідарності, яку в Україні з його доручення здійснює кардинал Конрад Краєвський.

    Про це повідомляють Новини Ватикану.

    Уділивши своє благословення, Святіший Отець нагадав, що через два дні вирушає в Казахстан, де візьме участь у зустрічі релігійних лідерів. Попросивши супроводити молитвами це його «паломництво миру», він сказав:

    «Далі молімося за український народ, аби Господь дарував йому втіху та надію. В ці дні кардинал Краєвський, Префект Дикастерії харитативного служіння, перебуває в Україні, щоб відвідати різні спільноти та в конкретний спосіб засвідчити близькість Папи та Церкви».

    Як РІСУ повідомляла, посланець Папи Римського вчетверте від початку війни відвідає Україну.

    Представник Папи Римського кардинал Конрад Краєвський здійснить свій уже четвертий візит до України з часу повномасштабного вторгнення РФ.

    Конрад Краєвський відвідає Одесу, Житомир, Харків та інші місця на сході України.

    Візит представника Папи Франциска спрямований на те, що “зблизити та підтримати різноманітні спільноти вірних, священиків і монахинь, а також їхніх єпископів, які протягом понад 200 днів продовжують залишатися на місцях свого служіння, незважаючи на небезпеку війни.

    Найсвіжіше

    Популярне