Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Глава УГКЦ запрошує українську молодь на «Вітер На-Дії» у Кракові

    Дорогі дівчата і хлопці, щороку ми організовуємо для вас у вересні зустріч молоді «Вітер На-Дії». Бо надією ми живемо і вона є першим плодом нашої віри в Бога. Цього року така зустріч відбудеться 17–18 вересня в місті Кракові в Польщі. Запрошую вас усіх на цей захід. Нехай вітер надії вижене з України дух ворожого задуму і дасть нашій молоді перспективу нового вільного життя у своїй Батьківщині.

    Про це Глава УГКЦ Блаженніший Святослав сказав у своєму щоденному воєнному зверненні у 194-й день війни росії проти України, повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

    Глава УГКЦ  звернувся до української молоді. «Дорогі брати і сестри, нині саме на ваші плечі впав увесь тягар цієї війни. Саме українська молодь тепер захищає нашу Батьківщину. Вона виборює право на існування для вільної, незалежної України. І тому турбота про українську молодь є в центрі уваги душпастирського служіння нашої Церкви», — запевнив Предстоятель.

    Він зауважив, що зазвичай дівчата і хлопці на цьому етапі свого життя намагаються зрозуміти, ким їм бути, яку професію обрати.

    «Одне з найважливіших рішень — якою дорогою йти, чи готуватися до подружнього життя, чи до богопосвяченого дівицтва. Для того щоб розрізнити своє покликання, його збагнути, а потім мати відвагу його втілювати в житті, потрібно доброго порадника, духівника. І ваша Церква хоче вам у цьому допомогти», — відзначив Глава Церкви.

    Відтак Блаженніший Святослав запросив молодь взяти участь у щорічній зустрічі молоді «Вітер На-Дії», яка відбудеться у польському Кракові вже цього місяця — 17–18 вересня.

    «Боже, благослови Україну! Боже, благослови нашу молодь! Боже, благослови наше військо! Боже, дай Україні справедливий мир!» — додав Глава УГКЦ.

    Найсвіжіше

    Популярне