Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    На Вінниччині небайдужі українці передали захисникам ще одне авто

    Ще один автомобіль передала Калинівська громада, що на Вінниччині, українським військовим. Цього разу небайдужі громадяни придбали позашляховика для свого земляка, уродженця Голубівського старостинського округу Віталія Перегончука.

    Про це повідомляє vitatv.com.ua

    Перед поїздкою на передову настоятель храму святого Миколая Чудотворця Вінницько-Тульчинської єпархії ПЦУ, протоієрей Орест Шпак освятив автомобіль та гостинці, які підготували жителі Калинівської громади для військових.

    З перших місяців війни молодий чоловік Віталій Перегончук захищає українську землю від рашистської навали. Однак автомобіль, на якому парамедик вивозив поранених з передової, був знешкоджений ворогом. На допомогу прийшли земляки.

    Авто придбали за благодійні кошти, які зібрали працівники бюджетних та комунальних установ Калинівської громади. Також до доброї справи долучилося керівництво підприємства “ПлазмаТек”, де до війни працював Віталій.

    Нагадаємо, митрополит Епіфаній освятив першу чергу будинків для родин, які втратили житло внаслідок російського вторгнення. Також на Закарпатті єпископ ПЦУ передав гуманітарну допомогу обласному дитбудинку.

    Фото: vitatv.com.ua

    Найсвіжіше

    Популярне