Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Олімпійський чемпіон, уродженець Львівщини закликав Україну “повернутись обличчям до сестри, Росії”

    Олімпійський чемпіон Лондона-2012 у складі збірної РФ з волейболу Тарас Хтей підтримав повномасштабне вторгнення Росії в Україну та кривавого диктатора Владіміра Путіна.

    Відповідну заяву спортсмен зробив у коментарі для sportrg.ru. Хтей розповів, що Захід зіштовхнув “братські” країни лобами й у Росії нібито не було вибору в ситуації, що склалася, передає “Телеграф”.

    Хтей виправдовує війну в Україні турботою про майбутнє дітей.

    “Усім же очевидно: запускати те неподобство, що твориться в Україні, далі не можна було. І те, що все це там необхідно викорінювати, – факт. Я повністю підтримую нашого президента Владіміра Путіна. Очевидно ж – настав час думати про свою безпеку, про наше майбутнє, про майбутнє наших дітей”, — сказав волейболіст.

    Спортсмен вважає, що Київ за допомогою війни потрібно привести до тями і називає Україну “рідною сестрою росії”, а українців, які борються проти РФ – “вошами”.

    “Завдання очевидне: просто необхідно привести Україну до тями, щоб вона нарешті повернулася обличчям до своєї рідної сестри – росії. Захід зробив усе, щоб зіткнути братні народи, щоб почалися військові дії. І росія не могла повестися інакше.

    Але я вірю, що цей тяжкий період нашої спільної історії незабаром завершиться. Як кажуть, вошей вичистимо – і все буде добре”, – завив Хтей.

    У мережі з гнівом сприйняли коментар 40-річного волейболіста, який народився і виріс на Львівщині.

    Найсвіжіше

    Популярне