Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    З найбільшим цинізмом Папа Франциск прийняв у Ватикані «міністра закордонних справ» російської церкви Сатани

    Автор: Jordan Georgiev, журналіст.

    Ганьба і сором Папі Римському! З початку війни Папа Франциск не зайняв твердої та чіткої позиції щодо участі Російської церкви у скоєнні злочинів проти людяності в Україні!

    З найбільшим цинізмом Папа Франциск прийняв у Ватикані “міністра закордонних справ” російської церкви Сатани, яка благословляє вбивства українців і проводить сатанинські ритуали у своїх парсинагогах і каплицях!

    Патріарх Кіріло своїми діями зрікся свого сану і відлучив себе від Церкви! Я сподіваюся, що у найближчому майбутньому Вселенський Патріарх скине Кіріла Гундяєва та його єпископів і накладе покаяння на Російську Церкву, бо вона не має нічого спільного із Православною Церквою! Ми, православні християни, не вбивці та не ґвалтівники дітей!

    Не тільки патріарх Кіріл і весь єпископат Російської церкви повинні бути зміщені, але й сам папа Франциск має бути негайно зміщений з папського престолу, тому що своїми діями він є посібником Російської церкви, за благословенням якої російські солдати вбивають українців, гвалтують українців і страчують українців.

    Інакше вся ця пляма і ганьба ляжуть на всю Римо-католицьку церкву, якій не чуже вбивство людей – “свята інквізиція”, індіанці, негри та інші народи, що постраждали від неї. Не кажучи вже про хрестові походи проти православної церкви, тощо. Не кажучи вже про численні сексуальні та педофільські скандали, які також не чужі російській церкві сатани!

    Неприйнятно для всіх нас бути простими глядачами такої безсоромності та наруги над людством!

    Тому вони підтримують одне одного! Просто впізнають один одного!

    Найсвіжіше

    Популярне