Вівторок, 19 Березня, 2024
Бiльше

    Митрополит РПЦ прославляє “росгвардійців-воїнів Святої Русі”

    У той час як Білгородський митрополит РПЦ Іоан (Попов) говорить про необхідність припинення кровопролиття в Україні, в Йошкар-Олі прославляють “героїв-росгвардійців”, влаштовують їм урочисту зустріч із поверненням з зони бойових дій.

    Серед зустрічаючих були не лише представники влади, байкери «Нічні вовки», родичі росгвардійців, а й представники РПЦ: керівник відділу взаємодії з правоохоронними органами та збройними силами Йошкар-Олінської єпархії протоєрей Алєксандр Бачурін та сам митрополит Йошкар-Олінський та Марійський Іоан, повідомляє “Ахілла”.

    Останній виголосив промову, в якій прославив “героїв”, які сховали свої “героїчні” обличчя під зеленими ганчірками.

    “Дорогі брати! Воїни святої держави Російської! Знову Господь закликав нас виконати свій священний обов’язок – захисту Святої Русі. Воїн — це той, який не лише зброєю, але насамперед своїм внутрішнім духом, фортецею сил захищає зараз межі Святої Русі. А ми, ваші брати і сестри, родичі, щодня звертаємо до Господа свої молитви і просимо, щоб Він зміцнив ваші духовні та фізичні сили, дав вам мужність і фортецю, щоб Пречиста Богоматір Своїми крилами захистила вас від смерті. І дякуємо Богові, що сьогодні всі ви живими повернулися додому. Господь нехай збереже вас і благословить на великі подвиги. Спасибі вам”, – промовив архієрей РПЦ.

    Найсвіжіше

    Популярне