Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Говорили про нову «Мрію» та космос: мільярдер Річард Бренсон відвідав Україну

    Британський мільярдер та власник космічної компанії Virgin Galactic Річард Бренсон відвідав Гостомель на Київщині. Крім того, мільярдер виступив перед українськими підприємцями в метро. Він підтримував Україну ще до початку повномасштабного вторгнення.

    У Гостомелі Бренсон цікавився аеродромом підприємства «Антонов» та можливостями його відновлення. Представники «Укроборонпрому» та «Антонова» розповіли про перспективи та наявні проєкти реконструкції, повідомляє «Громадське».

    Народний депутат Давид Арахамія повідомив, що у Гостомелі із Бренсоном також обговорили проєкт будівництва нового літака «Мрія» та перспективи співпраці в космічній сфері.

    «Він висловив готовність допомагати всім, чим зможе, був приємно приголомшений нашим оптимізмом і тим, що навіть у такі важкі хвилини ми думаємо про те, як здійснити стрибок в авіакосмічному будівництві», — запевнив Арахамія.

    «Більшість людей у світі знають моє ім‘я. Я можу зателефонувати впливовим людям, які можуть щось змінити. Коли я повернуся з України, я буду намагатися використати цю можливість для допомоги вашій країні», – сказав Річард Бренсон аудиторії, яка зібралася його послухати на платформі станції метро «Майдан Незалежності».

    Також бізнесмен зазначив, що якби він був зараз українським підприємцем, який позбувся всього, то «день і ніч намагався створити новий бізнес», передає «Главком».

    «Якби не вийшло я б намагався зробити це ще й ще. Я б бився, щоб бути успішним. Не опускайте руки. Не здавайтесь», – сказав він.

    Також Бренсон зазначив, що в Україну варто інвестувати зараз.

    «Що зараз знає весь світ про вас, так це те, що ви б’єтеся за цивілізацію», – наголосив американець.

    Бренсон постійно виступає на підтримку України. Наприкінці січня він опублікував статтю, в якій заявив, що лідери бізнесу мають об’єднатись та відстояти суверенітет України на тлі загострення російської агресії.

    Найсвіжіше

    Популярне