Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Президент Молдови подякувала Місії Діаконія за допомогу українським біженцям

    Соціальна місія «Діаконія» Бессарабської митрополії опублікувала листа від президента Республіки Молдова Майї Санду, яка високо оцінила участь організації у підтримці біженців в Україні. «Ми показали, що ми маленька країна, але з великим серцем», – написала президент Майя Санду.

    «Ви завдяки великодушності, турботі та відкритості запропонували біженцям гостинний і теплий відпочинок у Молдові, безпечний притулок у нашій країні», – підкреслила Президент. Вона сказала, що щедрість волонтерів через річку Прут поширилася по всьому світу.

    «Зразкова мобілізація та організаторські здібності, які ви проявили за цей період разом з іншими нашими співгромадянами, дають мені надію. Я твердо вірю, що разом ми зможемо змінити нашу країну на краще, ми зможемо побудувати тут вільне, мирне та процвітаюче суспільство, привітне і тепле місце, куточок раю, де можна хотіти жити і будувати своє майбутнє», – зазначила Майя Санду.

    Соціальна місія «Діаконія» — це філантропічний відділ Бессарабської митрополії, канонічного утворення Румунської Православної Церкви.

    Організація є членом Федерації Філантропії, яка об’єднує благодійні організації єпархій Румунського Патріархату.

    Найсвіжіше

    Популярне