Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Віцеспікер Держдуми рф заявив, що Росія не зупиниться, поки не досягне кордону Польщі

    Заступник голови Держдуми РФ Пьотр Толстой заявив, що Росія не зупиниться, доки не досягне кордону Польщі. Про це він сказав в інтерв’ю італійській газеті La Repubblica.

    “Не зважаючи на допомогу з Європи та істерію Бориса Джонсона чи Маріо Драгі, ми закінчимо операцію, коли вважаємо за потрібне. Думаю, ми зупинимося на кордоні з Польщею”, – сказав Пьотр Толстой.

    “Спецоперація”, за словами російського парламентаря закінчиться тоді, коли Україна буде повністю “денацифікована” і “демілітаризована”.  Після цього, на його думку, “більше не буде можливості перетворити її на антиРосію, як це намагався зробити Захід протягом останніх 30 років”.

    Цікаво, що Пьотр Толстой є праправнуком класика російської літератури Лева Толстого. Він переконаний, що підтримка ним війни в Україні ніяк не є зрадою спадщини його відомого предка.

    “Лев Миколайович Толстой був офіцером російської армії. Він вбивав англійців та французів у Криму, у російському Криму. Коли доля країни у небезпеці, наша єдина турбота – підтримати країну. Я не бачу протиріччя зі спадщиною Льва Толстого”, – сказав Толстой.

    Найсвіжіше

    Популярне