Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Росія готується до 9 травня: залучила багато військових і техніки до репетиції параду

    Попри колосальні втрати у війні з Україну (понад 20 тисяч окупантів) у росії розпочали підготовку до параду Перемоги на Червоній площі в Москві. До репетицій залучили понад 11 тисяч військовослужбовців та дві сотні одиниць техніки та авіації.

    У Міноборони росії повідомили: «Загалом під час підготовки до параду на Червоній площі задіяні 11 тисяч військовослужбовців, 131 одиниця сучасного озброєння та військової техніки, 77 літаків та гелікоптерів», – передає російське державне пропагандистське видання «РИА Новости» з посиланням на Міноборони РФ

    Повідомляється, що репетиція параду відбулася у підмосковному селі Алабіно. У ній брали участь слухачі та курсанти військово-навчальних закладів Міноборони та інших силових відомств, офіцери, сержанти та солдати з’єднань та військових частин Західного військового округу.

    А також тренувалися вихованці суворовських та нахімівських училищ, кадетського корпусу, учасники руху «Юнармія», терські та кубанські козаки.

    У репетиції повітряної частини параду Перемоги взяли участь 8 літаків МіГ-29 у вигляді літери «Z» та Іл-80.

    Нагадаємо, глава розвідки України прокоментував вирішальну битву РФ: хочуть встигнути до Великодня, але нічого у них не вийде. Також Зеленський не виключає застосування путіним ядерної зброї.

    Найсвіжіше

    Популярне