Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    Жителі окупованих територій почали говорити, що їм «уже всё равно чья власть, лишь бы жить по-старому».

    Центр протидії дезінформації при РНБО України підтверджує, що на тимчасово окупованих територіях відбувається розкол. Місцевим вже не потрібен «русский мир», а головний наратив — «уже всё равно чья власть, лишь бы жить по-старому».

    6 квітня 2022 року на сайті «Комсомольська правда» вийшов матеріал роспропагандистів, що змальовує події на окупованих територіях.

    Жінки, в яких брали інтерв’ю, розповідали, що не можуть збагнути, чому їхні території обстрілюють, «бандерівці» ж сидять на західній Україні.

    Також вони підтвердили, що останні роки «сірими» схемами через Білорусь торгували з росією. Жили в достатку і їм все одно, якою мовою і хто що каже по телевізору.

    На що отримали звинувачення від пропагандиста, що націоналізм і русофобія — це нібито державна ідеологія України.

    Таким чином війна показала, що таке «русский мир» і як він перестав бути одним з визначних пунктів для проросійських жителів. До багатьох жителів тимчасово окупованих територій починає доходити, що “русский мір” приніс в їхні оселі тільки розруху і бідність, смерть і розпач.

    Нагадаємо, пропаганда рф приписує своїм військам фейкові «подвиги». Також російські пропагандисти закликають до етнічних чисток українців.

    Найсвіжіше

    Популярне