Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Офіційний сайт УПЦ МП посилається на тг-канал “Правблог”, що публікує антиукраїнські пости

    Офіційний сайт УПЦ МП багато разів використовує у своїх публікаціях посилання на телеграм канал “Правблог”, який публікує антиукраїнські пости.

    Нещодавно на “Правблозі” роздумували над візитом папи Франциска в Україну. Візит понтифіка в Україні проросійські “експерти з Правблогу” назвали “черговим шоу 95 кварталу”. Однак для пресслужби УПЦ МП, антидержавна риторика, це не є якоюсь перепоною. На офіційному сайті УПЦ МП “news.church.ua” є багато посилань на “Правблог”, як на достовірне джерело інформації.

    Закликаємо Службу Безпеки України вжити заходів і провести роз’яснювальну роботу працівникам пресслужби УПЦ МП щодо вибору джерел інформації. Хоча не виключено, що у “Правблозі” та в пресслужбі УПЦ МП працюють одні і ті ж самі люди.

    Нагадаємо, раніше ми вже писали що “Правблог”, який піарить УПЦ МП, також співпрацює російськими пропагандистами — ворожими каналами внесеними в підсанкційний список РНБО. Також пропагандисти РПЦвУ із “Правблогу” лякали масовими антидержавними мітингами під приводом «Хресних Ходів».

    Найсвіжіше

    Популярне