Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Санкції проти окупантів та підтримка Італії. Головне зі звернення Володимира Зеленського

    Станом на цей день відомо про загибель 143 дітей. Маріуполь таки залишається заблокованим. Російські війська не дали організувати сьогодні жодного гуманітарного коридору. Не дали тиші.

    Про це повідомив президент України Володимир Зеленський, передає SPRAVDI.

    Домовилися з Британією про ще більшу підтримку нашої оборони і посилення санкцій проти рф. Канада також підтримує більш жорстке реагування світу на катастрофу, створену російськими військами в українських містах.

    Італія погодилась стати одним із гарантів безпеки України у відповідній новій системі гарантій, яку ми опрацьовуємо зараз.

    Зараз багато натяків і попереджень про те, що нібито посилення санкцій, наприклад, у вигляді ембарго на постачання російської нафти в Європу, буде тільки у випадку, якщо росія застосує хімічну зброю. Просто немає слів. Лише вдумайтесь, до чого це все дійшло.

    Вже з цього тижня ми створюємо при Офісі президента групу експертів, українських та міжнародних, які на постійній основі будуть аналізувати застосовані санкції проти рф й на що вони реально впливають, – запевнив президент України.

    Найсвіжіше

    Популярне