Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Капітан першого рангу. ЗСУ ліквідували замкомандувача Чорноморського флоту РФ

    ЗСУ ліквідували заступника командувача Чорноморського флоту РФ з військово-політичної роботи, капітана 1 рангу Андрія Палія.

    Про це повідомляють Сухопутні війська ЗСУ України.

    Палій навчався у школі у Північноморську Мурманської області, 1992 року закінчив Київське ВВМПУ за спеціальністю соціальний психолог, педагог. Мав українське громадянство.

    Після випуску лейтенанта Палія було призначено заступником командира 4-ї роти 2-го полку з виховної роботи Національної гвардії України в Києві, але вже у березні 1993 року у зв’язку з відмовою приймати українську військову присягу вибув на Північний флот.

    У серпні – вересні 2008 р. брав участь у агресії проти Грузії.

    Був замкомандувачем Чорноморським флотом з військово-політичної роботи.

    18 березня внаслідок удару ЗСУ по аеродрому в Чорнобаївці було ліквідовано командувача 8-ї армії Південного військового округу РФ генерал-лейтенанта Андрія Мордвічова.

    Раніше повідомлялося про загибель генерал-майора Олега Мітяєва, генерал-майора 29-ї загальновійськової армії Андрія Колесникова, начальника штабу 41-ї загальновійськової армії Росії генерал-майора Віталія Герасимова, генерал-майора Андрія Суховецького, генерал-майора Магомеда Тушаєва.

    Найсвіжіше

    Популярне