П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Кремль готує показові «чистки націонал-зрадників»

    В Криму середовище колаборантів занепокоєне анонсованою Кремлем «чисткою націонал-зрадників». Повідомляється, що «чистка» має замістити у порядку денному держави-агресора невдачі військової операції на материковій Україні.

    Про це пише Інформаційний спротив.

    Очікується, що проведення показових «судових процесів» проти «зрадників» готується у Москві та Петербурзі над «зрадниками руського миру» та «шпгунами», і ключові кримські колаборанти сподіваються, що вони не стануть їх жертвами, як «сакральні герої кримської весни».

    Ці питання втім можуть торкнутися кримськотатарських колаборантів у Сімферополі, оскільки повну депортацію кримських татар окупанти відкладають щонайменш «до взяття Одеси».

    Процес проходитиме під контролем «перевірених» очільників ФСБ РФ і безпосереднім наглядом путіна. Метою даної акції повинні стати театральні судові постанови у дусі прокурора Вишинського, а ініціювати питання мають депутати Державної думи від підконтрольної Кремлю «опозиції».

    Ситуація напружена. У Севастополі, де і «губернатор», і ключові «керівники силових структур», і керівництво Чорноморського флоту розуміють, що винними у невдачах операції на Півдні України можуть звинуватити саме їх, як «агентів українських нацистів» та «турецьких і американських шпигунів».

    Водночас заплановані окупантами «судові процеси» над «українськими нацистами», що «мали відбутися» в Одесі та Києві, тепер «відкладаються» через зрозумілі причини.

    На заміну окупанти готують менш масштабні дійства щодо «персоналу біологічних лабораторій в Україні», які можуть швидкоруч бути зняті у Херсоні, звісно якщо до того часу він не буде звільненим українськими військами.

    Кримські джерала повідомляють, що «показові процеси» у стилі російських фейків мають на меті створити для Кремля альтернативну судову реальність у противагу рішення Міжнародного суду ООН.

    Найсвіжіше

    Популярне