П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Зеленський: Стратегічного перелому ми досягли, вже йдемо до перемоги

    Президент Володимир Зеленський заявив, що неможливо сказати, скільки днів ще доведеться звільняти українську землю. Але ми це точно зробимо, бо стратегічного перелому вже досягли й вже йдемо до перемоги.

    Про це він заявив у зверненні 11 березня.

    «Це вітчизняна війна. Війна з дуже впертим ворогом, який не звертає уваги на тисячі своїх убитих солдатів, який збирає по всій Росії резервістів та строковиків, щоб кинути їх у пекло війни, який придумав завозити найманців проти наших людей», — заявив глава держави.

    Зеленський нагадав, що Україна проти армії, яку вважали однією з найсильніших у світі, бореться за свободу вже шістнадцятий день. Це вчетверо довше, ніж окупанти планували на своє вторгнення.

    «Я знаю, що багато людей почали відчувати втому, нетерпіння. Емоції грають з людьми погану гру. Коли ми мобілізуємося, коли бачимо наші бойові перемоги й втрати ворога, ми очікуємо, що боротьба завершиться швидше, що окупанти впадуть швидше», — сказав він.

    І додав, що ще потрібен час, терпіння, мудрість, енергія, уміння робити свою роботу по максимуму, щоб ми разом дійшли до перемоги.

    Найсвіжіше

    Популярне