П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Обстріли Ніжина та бої в Ірпені: зведення в регіонах станом на ранок 11 березня

    Станом на ранок 11 березня ніч минула спокійно у Кіровоградській, Закарпатській, Хмельницькій, Львівській, Чернівецькій, Миколаївській, Одеській областях. На Херсонщині вночі було тихо, а під ранок — тяжкі сильні вибухи.

    Про це йдеться у зведеній інформації від обласних держаних адміністрацій.

    На Київщині були бої в Ірпені, Макарові, в районі Бородянки. Окупанти обстріляли Білогородську, Бучанську громади. Був ракетний обстріл Баришівки Броварського району — влучило в багатоповерхівки та житловий сектор. Інформацію ще уточнюють.

    Київська область наразі готується до проведення евакуації населення з найбільш небезпечних населених пунктів

    У Чернігівській області вночі двічі російська авіація бомбила Чернігів. Крім руйнувань житлового сектора, пошкоджено водогін великого діаметру. У місті припинене постачання води.

    Щодо інших руйнувань та жертв ще у регіоні інформація уточнюється. Частина міста перебуває без опалення, більш як половина — без світла. Комунальні служби постійно ремонтують мережі.

    Учора із «Ураганів» обстріляли Ніжин, внаслідок чого двоє загиблих і 8 поранених. Були оборонні бої біля Чернігова, за добу кілька успішних контратак Збройних сил у київському напрямку.

    На Сумщині вночі знову бомбили Лебедин. Це відбувається щоночі, російські ворожі літаки скидають бомби на житлові квартали і об’єкти критичної інфраструктури.

    У Житомирській області ввечері та вночі — три повітряні тривоги. Наразі інформації про руйнування та втрати немає.

    На Дніпропетровщині майже три години тривала повітряна тривога. По місту — три авіаудари. За попередньою інформацією, одна людина загинула.

    Харківська область: вночі окупанти влучили в електропідстанцію в П’ятихатках у Харкові, виникла пожежа і в гуртожитку поряд. За попередніми даними, постраждалих немає. По області — тривають бої з російськими військовими в окремих напрямках.

    На Запоріжжі ситуація контрольована. Радіаційний фон в області залишається в межах норми.

    У Рівненській області вночі було відносно спокійно, лунали повітряні тривоги. На Волині вранці о 05:45 на аеродромі, що поблизу Луцька, прозвучали вибухи. Наразі там ліквідовують пожежу. На місці працюють відповідні служби. Попередньо — ракетні удари, є жертви.

    На Вінниччині було відносно спокійно, одна повітряна тривога, на Тернопільщині — вночі була одна повітряна тривога, загалом ситуація спокійна.

    Черкаська область: вночі лунали повітряні тривоги, але загалом ситуація відносно спокійна. На Полтавщині у Лубнах та Полтаві були повітряні тривоги.

    В Івано-Франківській області вночі відносно спокійно, одна повітряна тривога. Зранку – три авіаудари по місту.

    На Луганщині тривають артобстріли Сєвєродонецька та Рубіжного із застосуванням систем залпового вогню. У Сєвєродонецьку багато загорянь у житлових будинках. У Рубіжному — пожежа у будинку для людей похилого віку та пошкодження газоводу.

    До Лисичанська та Гірського, де тривалий час було відсутнє водопостачання, налагодили підвезення технічної води.

    Донецька область: у Краматорську було тихо. На «Світлодарці» окупанти пошкодили газогін високого тиску. Маріуполь — в облозі, але український. Місто залишається в важкій ситуації.

    Найсвіжіше

    Популярне