Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Канал Медведчука раптом видалив весь проросійський контент

    З YouTube-каналу Mignews, куди після санкцій перебрався телеканал підозрюваного у держзраді Віктора Медведчука Ukrlive, раптом видалили весь проросійський контент.

    В архівах каналу 11 березня стало помітно менше відео. Найстаріші ролики після сортування були завантажені 9 днів тому, хоча мовлення на каналі триває вже понад місяць.

    Як пише медіаексперт Олександр Зубченко у блозі Детектор медіа, немає, зокрема, нарізок з цитатами проросійських експертів, які закликали до капітуляції України.

    Наразі на Mignews публікують виключно патріотичний контент.

    Канали Віктора Медведчука 112 Україна, NewsOne та ZIK були закриті після накладених санкцій РНБО ще у 2021 році за розпалювання ворожнечі й прокремлівську пропаганду.

    Згодом працівники медіа кума Путіна створили ще “Перший незалежний”, проте і його заблокували. Це ж трапилося і з Ukrlive, частоти якого викупили для ретрансляції підсанкційного “Першого незалежного”.

    Медведчук підозрюється у держзраді і до початку повномасштабного вторгнення Росії перебував під домашнім арештом. Напередодні атаки росіян з’явилась інформація про таємний виїзд дружини члена ОПЗЖ Оксани Марченко до Білорусі.

    Невдовзі з України втік і сам Медведчук.

    Найсвіжіше

    Популярне