Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Вісім російських генералів було звільнено за провали в Україні — Данілов

    Секретар РНБО Олексій Данілов заявляє, що Росія змінила тактику щодо війни з Україною, також там було звільнено з посад близько 8 генералів.

    В ефірі всеукраїнського марафону на каналі Рада Данілов нагадав, що, за прогнозами розвідспільноти США, які було озвучено комітету Конгресу, перемога буде за Україною:

    “Ми на сьогоднішній день маємо чітке розуміння, які плани зараз є у ворога. Вони трошки змінилися з початку війни, яку вони мали бажання зробити за 2-3 дні і пройти маршем по Хрещатику. Цього немає і ніколи не буде.

    Більш того, воно зараз перейшли до іншої тактики. У них змінилося керівництво. У них було знято близько 8 генералів зі своїх посад, бо вони не виконали завдання. Зараз призначені нові. Ми чітко розуміємо, що відбувається в Російській Федерації. Більш того, я можу сказати, що вони в розпачі”.

    За словами Данілова, зараз навіть російські пропагандисти змінили риторику щодо України.

    “Вже навіть такі як Соловйов і багато інших мерзотників дають задню, починають розмірковувати, а що не так, а ми не думали, що це є нація, що вони так згуртувалися, тощо”, – сказав секретар РНБО.

    Він також зазначив, що у вівторок Конгрес США заслухав розвідувальні підрозділи щодо ситуації в Україні, “і вони всі в прогнозах сказали, що перемога буде за нами”.

    Найсвіжіше

    Популярне