П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Звільнений Чугуїв та обстріл Житомирщини. Як минула ніч у регіонах

    У більшості регіонів України ніч на 7 березня була тихою. Російські війська обстріляли цивільні об’єкти в Житомирській області й атакувала Чернігів, водночас ЗСУ змогли звільнити від окупантів Чугуїв Харківської області.

    Зокрема, без обстрілів ніч минула у Кіровоградській області, на Волині, Рівненщині, Черкащині, Львівщині, Буковині, Прикарпатті, Тернопільській області, на Одещині та Закарпатті. У решті регіонів склалася наступна ситуація:

    Херсон

    Ніч минула спокійно. Область в окупації. Багато сіл без світла, газу, води, без їжі та медикаментів. Потрібен зелений коридор.

    Житомирщина

    З вечора під обстріли потрапила північна частина області. Зазнала руйнувань цивільна інфраструктура у містах Овруч, Малин, Коростень, с В’язівка Коростенського району. Авіаудари задавались по приватним будинкам, будівлі Центру зайнятості, одна із ракет розірвалась поряд зі школою.

    Запорізька область

    Біля населених пунктів Гуляйполе, Оріхів та на напрямку Василівка-Балабіно особовий склад ЗСУ веде оборонну операцію. Пологи, Василівка, Токмак – тимчасово окуповані.

    АЕС залишається під контролем окупанта.

    Вінничина

    Ніч відносно спокійна. З 5:30 повітряні тривоги.

    Хмельницька область

    Спокійно. Повітряні тривоги.

    По Старокостянтинівському аеродрому щодо вчорашніх ударів: 3 людини поранено, 1 загиблий

    Чернігівщина

    У Чернігові 3 повітряні тривоги за ніч. Вночі російська армія хаотично обстрілювала жилі квартали Чернігова, центр міста. Цілили навмання по місту. Поцілили у школу, житлові будинки, частина міста без електрики. Бої на підступах до Чернігова, бої по області.

    Сумщина

    Ніч була без авіаударів. Складною залишається ситуація в Охтирці, Тростянці. В область заходить велика кількість російських військ з Росії.

    Полтавщина

    Полтава: нічні повітряні тривоги в Полтаві, Лубнах та Пирятині

    Луганщина

    Ніч пройшла спокійно, зранку обстрілюють Сєвєродонецьк з важкої артилерії. Попасна вже дві доби під масованими обстрілами. Вчора відправили евакупційний потяг – більше 2000 людей

    Донеччина

    Маріуполь, Волноваха — в облозі. Йдуть бої. У Краматорську — пізно ввечері була повітряна тривога. На область направляють гуманітарні вантажі, які вже прибули з Дніпра, Черкас, Львова.

    Потрібен зелений коридор.

    Миколаївщина

    Миколаїв обстріляли градами. В інших районах області ніч була відносно спокійна.

    Дніпро

    На Дніпропетровщині три повітряні тривоги за ніч. Зараз спокійно.

    Харківщина

    Всю ніч тривали атаки з повітря на житлові будинки в різних районах міста.

    Київщина

    Бої у напрямку Макарів-Ірпінь-Гостомель. Постійні тривоги авіаудару. В с. Бишів Фастівського району — авіаудар.

    Найсвіжіше

    Популярне