Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Білоруси створили сайт про російську війну проти України

    Білоруський диктатор Лукашенко тримає біля кордонів України бойові підрозділи, які готові вступити у війну на боці Путіна. Поки залякане суспільство мовчить і масово не протистоїть відправленню білоруської армії в Україну, айтівці створили сайт, де розповідають про жахіття, яке принесли російські фашисти на мирну землю України, передає Інформаційний спротив.

    «2 роки тому Україна стала притулком для понад 5000 білорусів, які знайшли у собі сили виступити проти диктатури та брехні. Сьогодні білоруська влада спрямовує свою армію вбивати тих, хто підтримав вас у складні часи», — пишуть автори сайту.

    На сторінках ресурсу автори дають правдиву інформацію про безчинства російських окупантів в Україні, втрати РФ, руйнування українських міст. А також закликають своїх військових не стати учасниками злочинів росіян в Україні.

    Нагадаємо, раніше повідомлялось, що білоруські військові відмовляються наступати на Україну. Також предстоятель ПЦУ звернувся до білорусів із проханням боротись проти того, щоби їх держава була втягнута у російську агресію.

    Найсвіжіше

    Популярне