Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Обмеження зняті: Комітет Ради дозволив цивільним в Україні відстрелювати “освободителей”

    Комітет правоохоронної діяльності Верховної Ради України підтримав зняття всіх обмежень на застосування вогнепальної зброї цивільним населенням для спротиву ворожим військовим на час воєнного стану.

    Про це повідомив перший заступник голови комітету, нардеп Андрій Осадчук.

    “Комітет правоохоронної діяльності Верховної Ради України щойно одностайно проголосував за суттєве посилення кримінальної відповідальності за мародерство і зняв всі обмеження на застосування вогнепальної зброї цивільним населенням для відсічі збройної агресії РФ/іншої країни, на час воєнного стану”, – написав він на своїй сторінці у Facebook.

    Як повідомлялось, за тиждень війни в Україні затримали десятки мародерів. Кожного не просто затримали, а й винайшли сороміцьке покарання – зняли одяг та примотали до стовпів.

    Ще один окупант розповів телефоном, що його поранено і що він перебуває в полоні в Україні.

    “Винні не українці, як нам кажуть. Наші вторглися. Тут розбомбили школи, дитячі садки, лікарні. І це все роблять наші. Петровича немає в живих. У нас від роти залишилося чоловік 20. Вовку я не бачив уже три дні. Українці — добрі хлопці, я чесно говорю. Путін ракету запустив — все, немає пологового будинку, лікарні”, — додавав окупант.

    Водночас жінка у відповідь на слова полоненого каже, що по російським новинам стверджують протилежне — нібито це Україна стріляє по своїм ж критичним об’єктам.

    По новинам, Таня, ху**ю показують. Все, не плач. Це відео потрібно показати скрізь. В Інтернеті, на роботі. Їхати до комітету солдатських матерів. Зі мною тут у полоні Серьога Корунов — передай його дружині”, — наголосив військовий злочинець.

    Третій окупант, з яким СБУ проводила допит, зізнався, що РФ не мала жодної тактики. За його словами, вони тут виживають.

    “Наше командування керувати не може. Харчування погане, забезпечення погане. Так що пацани, які залишилися в РФ, пишіть рапорти і не їдьте сюди. В Україні мирний народ, я бачив, як вони живуть — вони стоять один за одного”, — підсумував черговий окупант.

    Найсвіжіше

    Популярне