Вівторок, 16 Квітня, 2024
Бiльше

    Російський бізнесмен оголосив нагороду в 1 мільйон доларів США за Путіна

    Нагорода у розмірі одного мільйона доларів США за арешт злочинця Владіміра Путіна була запропонована російським підприємцем Алєксом Конанихіним, який заявив, що Путін прийшов до влади підриваючи багатоквартирні будинки в Росії, а сьогодні продовжує вторгнення на територію України.

    Про це пише CursorInfo з посиланням на сторінки бізнесмена у соцмережах.

    «Я обіцяю виплатити 1 000 000 доларів офіцеру (офіцерам), які, виконуючи свій конституційний обов’язок, арештують Путіна як воєнного злочинця у відповідності до російського та міжнародного законодавства», – підкреслив Конанихін.

    Бізнесмен додав, що Путіна не можна вважати президентом РФ, оскільки він прийшов до влади внаслідок спецоперації з підриву житлових будинків в Росії, а потім він скасував вільні вибори та вбив своїх опонентів.

    «Як етнічний росіянин і громадянин Росії вважаю своїм обов’язком сприяти денацифікаціі Росії. Я продовжу надавати свою допомогу Україні в її героїчних зусиллях протистояти натиску путінської орди», – додав Алєкс Конанихін.

    Дописи російського підприємця супроводжувались зображеннями Путіна з написом: «Розшукується: живим або мертвим. Владімір Путін за масове вбивство».

    Фото: news.bigmir.net

    Найсвіжіше

    Популярне