Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Україна ідентифікувала більшість українських військових, що потрапили в полон — ДПСУ

    Державна прикордонна служба та Збройні сили ідентифікували більшість військовослужбовців, які потрапили до російського полону. Серед них можуть бути прикордонники зі Зміїного.

    “26 числа ми отримали надію, що наші побратими можуть бути живими. Російські ЗМІ повідомили про доправлення до окупованого Севастополя військовослужбовців з острова. Підставою є кількість, яка знаходиться у них. Інформація про 13 загиблих озвучувалася на основі попередніх даних, які були отримані в момент атаки ворога на острів, після чого зв’язок був втрачений”, — повідомив Суспільному прессекретар Державної прикордонної служби Андрій Демченко.

    Як зазначили у відомстві, ДПСУ підключає міжнародні гуманітарні місії аби отримати список усіх хлопців які наразі перебувають у полоні РФ.

    “Аналізуючи матеріали поширені у рос ЗМі нами та ЗСУ ідентифіковано більшість військовослужбовців. Звісно, тепер РФ намагається використати її у своїй інформаційній пропаганді. Україна своїх не кидає, ми зробимо все щоб повернути їх додому”, — наголосили у ДПСУ.

    Найсвіжіше

    Популярне