Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Війна проти України веде Путіна до смерті всередині Росії

    Кривавий тиран чудово розуміє, що наносячи сильний, але далеко не смертельний удар означатиме смерть для того, хто його завдав.


    У диктатора на руках було два варіанти розвитку подій – або бліцкриг (який не вдався), або приведення свого режиму до повного краху.


    На тривалу війну Росія зараз не здатна. Бачучи злагоджені дії підрозділів ЗСУ, територіальної оборони, не кажучи вже про підтримку цілої групи держав та міжнародних організацій цьому є підтвердженням.

    Весь цей  комплекс проблем штовхає хвору голову Путіна до дій, які ми бачимо на полях бою в Україні.

    Протистоять цим «конвульсіям» кремлівськог режиму злагоджені та як високомотивовані структури територіальної оборони так і мобілізовані до лав ЗСУ військові.

    У будь-якому разі, коли не обстріляний та недосвідчений російський солдат, іде на окупацію, він приходить на чужу землю. В чекає його понад 300 тисяч ветеранів АТО та ООС – це серйозна сила, яка вже завдала важкого удару по російській армії.

    Ми вже бачимо що бліцкриг не реалізований, а це вже веде до смерті Путіна в першу чергу всередині Росії. Вона вже втратила всю свою сферу впливу в цивілізованому світі, отримала всебічну ізоляцію.


    Результати таких невдач – орієнтовно 4300 вбитих російських військових і це далеко не кінець…

    Найсвіжіше

    Популярне