Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    У Росії ухвалення нових законів планують узгоджувати з “традиційними цінностями”

    Рада російської Державної думи вирішила створити міжфракційну робочу групу щодо вдосконалення законодавства про захист християнських цінностей.

    “Рада Думи ухвалила рішення про створення міжфракційної робочої групи з удосконалення законодавства про захист християнських цінностей. До її складу увійшли представники всіх фракцій, а сама група створюється з благословення Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кіріла”, – заявив віце-спікер Держдуми Пьотр Толстой, який очолить робочу групу.

    За словами політика, одним із завдань групи буде координація взаємодії законодавців з питань захисту традиційних цінностей Росії із представниками всіх традиційних релігійних конфесій.

    “У зв’язку з нещодавно прийнятими поправками до конституції ми вважаємо за необхідне співвідносити законодавчі рішення, що розглядаються Держдумою, не тільки з уже існуючими критеріями ефективності та фінансових витрат, а й із традиційними цінностями нашої країни, інтересами сімей, завданнями з народозбереження, поставленими президентом”, – наголосив він. .

    “Культура, освіта, цифрові технології, охорона здоров’я, безпека – у всіх цих сферах необхідно керуватися не тільки міркуваннями про ефективність, але й уявленням про мораль, закладені в російському культурному коді”, – сказав Толстой.

    Раніше Пьотр Толстой заявляв, що Росія повинна відновити свої кордони у межах Російської імперії, а після того, як до РФ “приєднаються” ряд держав, які перебували під російською окупацією, країни Балтії та Фінляндія “самі приповзуть” до Росії, “усвідомивши свій нікчемний стан”

    Найсвіжіше

    Популярне