Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Політики із ОПЗЖ, які вісім років переконували нас, що Росія — наш друг, покинули Україну, – блогер

    Проросійські політики з ОПЗЖ, які вісім років переконували українців, що Росія — наш друг, покинули Україну.

    Про це на своїй сторінці у Facebook пише український журналіст та блогер Денис Казанський.

    «Політики, які вісім років переконували нас, що Росія — наш друг, партнер, мирна братська країна і взагалі не сторона конфлікту, раптом ломанулися з України, як тільки з’явилися чутки про можливе російське вторгнення. Як же так? Виходить, ті, хто найбільше закликає дружити з Росією, найбільше її ж бояться?», – підкреслив блогер.

    Він зауважив, що наразі єдиною жертвою нового російсько-українського протистояння стала проросійська партія «ОПЗЖ». Бойові дії навіть не розпочалися, а людей партії Віктора Медведчука вже «розкидало» по всій Європі, – підсумував Казанський.

    Він припустив, що незабаром всі нардепи ОПЗЖ, які втекли з України прилетять назад «і удаватимуть, що нічого не було». «Знов будуватимуть із себе захисників народу. Розповідатимуть своїм виборцям, що захищають їхні інтереси, переживають за країну тощо. Але за фактом ми бачимо, що ці люди плюють і на країну, і на виборців, і валять у країни НАТО першими, навіть коли жодної небезпеки ще немає».

    Варто зазначити, що у ОПЗЖ прокоментували інформацію про те, що депутати фракцій залишили країну – Юрій Бойко заявив, що депутати не втікли, а поїхали «з особистих причин».  Коли ж журналісти попросили Бойка прокоментувати той факт, що 27 із 44 депутатів його фракції не зареєструвалися на засіданні, той відповів, мовляв, вони «десь тут блукають».

    Нагадаємо, раніше ми писали, що нашіптують московські старці архієреям РПЦвУ про війну з Росією.

    Найсвіжіше

    Популярне