Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    Вселенський патріарх завершив свій візит до Греції

    Вселенський патріарх Варфоломій 25 листопада у другій половині дня відлетів до Константинополя, завершивши свій офіційний візит до Греції.

    Вселенського патріарха в аеропорту супроводжував представник уряду Греції, заступник міністра закордонних справ Андреас Кацаніотіс, повідомляє orthodoxtimes.com

    У своєму дописі в соціальнтх мережах Кацаніотіс заявив, що для нього було честю супроводжувати Вселенського патріарха під час його від’їзду з Греції після завершення його візиту до Афін. «Я з нетерпінням чекаю нашої наступної зустрічі в Константинополі, де відвідаю престольне свято Вселенського Патріархату».

    photo: Nikos-Giorgos Papachristou / Ecumenical Patriarchates

    24 листопада Вселенський патріарх відвідав дитячу онкологічну лікарню в Греції. Цього ж дня він зустрівся з послом Туреччини в Афінах. 23 листопада відбулась зустріч патріарха Варфоломія з президенткою Грецької Республіки, а 22 листопада пройшла його зустріч з американським послом в Афінах. Також Вселенський патріарх Варфоломій І відвідав метохію монастиря Симонопетра та зустрівся із архієпископом Афінським і всієї Греції Єронімом II, з яким відслужив Божественну Літургію.

    Найсвіжіше

    Популярне